APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: KH6BFD - info
Kommentar: 443.650+
Mic-E besked: Special
Lokation: 19°36.85' N 155°57.90' W - lokator BK29AO47EJ - Vis kort - Statisk kort
1.0 miles Sydvest pejling 234° Fra Hōlualoa, Hawaii County, Hawaii, United States [?]
2.7 miles Sydøst pejling 133° Fra Kailua-Kona, Hawaii County, Hawaii, United States
57.4 miles Vest pejling 262° Fra Hilo, Hawaii County, Hawaii, United States
Sidste position: 2020-01-29 00:06:07 EST (4h22m Siden)
2020-01-28 19:06:07 HST lokal tid i Hōlualoa, United States [?]
Sidste WX rapport: 2019-04-14 23:46:58 EDT (289d 5h42m Siden)
2019-04-14 17:46:58 HST lokal tid i Hōlualoa, United States [?]
Højde 472 ft
Temperatur: 48 °F
Dug punkt: 47 °F
Luftfugtighed: 98 %
Lufttryk: 1021.7 mbar
Vind: Sydøstlige 121° 2.9 MPH (Vindstød 8.9 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.6 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.1 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: KH6BFD

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS