APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: IZ5OQO-3 - info
Kommentar: eCumulusWS2300
Lokation: 43°21.27' N 11°24.92' E - lokator JN53QI95UB - Vis kort - Statisk kort
4.5 miles Vest pejling 277° Fra Castelnuovo Berardenga, Provincia di Siena, Tuscany, Italy [?]
4.8 miles Nordøst pejling 60° Fra Siena, Provincia di Siena, Tuscany, Italy
29.6 miles Syd pejling 164° Fra Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
40.0 miles Sydøst pejling 156° Fra Prato, Provincia di Prato, Tuscany, Italy
Sidste position: 2020-07-12 03:19:03 EDT (46s Siden)
2020-07-12 09:19:03 CEST lokal tid i Castelnuovo Berardenga, Italy [?]
Sidste WX rapport: 2020-07-12 03:17:04 EDT (2m45s Siden)
2020-07-12 09:17:04 CEST lokal tid i Castelnuovo Berardenga, Italy [?]
Temperatur: 81 °F
Dug punkt: 65 °F
Luftfugtighed: 58 %
Lufttryk: 1016.0 mbar
Vind: Nord 16° 4.0 MPH (Vindstød 10.1 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Luminosity: 0 W/m²
Vejrhistorik graf for: IZ5OQO-3

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS