APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW9292 - info
Kommentar: AmbientCWOP.com
Lokation: 64°24.82' N 21°55.92' W - lokator HP94AJ89DG - Vis kort - Statisk kort
7.6 miles Nordøst pejling 34° Fra Akranes, West, Iceland [?]
8.6 miles Syd pejling 182° Fra Borgarnes, West, Iceland
19.2 miles Nord pejling 357° Fra Reykjavík, Capital Region, Iceland
20.8 miles Nord pejling 358° Fra Kópavogur, Capital Region, Iceland
Sidste position: 2021-05-18 00:58:31 EDT (1m31s Siden)
2021-05-18 04:58:31 GMT lokal tid i Akranes, Iceland [?]
Sidste WX rapport: 2021-05-18 00:53:26 EDT (6m36s Siden)
2021-05-18 04:53:26 GMT lokal tid i Akranes, Iceland [?]
Temperatur: 38 °F
Luftfugtighed: 58 %
Lufttryk: 1020.5 mbar
Vind: Nordøstlige 38° 10.1 MPH (Vindstød 11.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Luminosity: 20 W/m²
Vejrhistorik graf for: FW9292

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS