APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW9288 - info
Kommentar: AmbientCWOP.com
Lokation: 64°24.81' N 21°50.33' W - lokator HP94BJ99IF - Vis kort - Statisk kort
9.0 miles Syd pejling 164° Fra Borgarnes, West, Iceland [?]
9.5 miles Nordøst pejling 48° Fra Akranes, West, Iceland
19.3 miles Nord pejling 5° Fra Reykjavík, Capital Region, Iceland
20.9 miles Nord pejling 6° Fra Kópavogur, Capital Region, Iceland
Sidste position: 2021-05-18 01:18:01 EDT (56s Siden)
2021-05-18 05:18:01 GMT lokal tid i Borgarnes, Iceland [?]
Sidste WX rapport: 2021-05-18 01:12:59 EDT (5m58s Siden)
2021-05-18 05:12:59 GMT lokal tid i Borgarnes, Iceland [?]
Temperatur: 39 °F
Luftfugtighed: 57 %
Lufttryk: 1017.3 mbar
Vind: Østlige 74° 8.1 MPH (Vindstød 8.9 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Luminosity: 29 W/m²
Vejrhistorik graf for: FW9288

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS