APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW3944 - info
Lokation: 46°11.36' N 60°56.64' W - lokator FN96ME65RK - Vis kort - Statisk kort
33.8 miles Nordøst pejling 30° Fra Princeville, Nova Scotia, Canada [?]
34.9 miles Vest pejling 265° Fra Sydney Mines, Nova Scotia, Canada
36.6 miles Vest pejling 276° Fra Sydney, Nova Scotia, Canada
47.2 miles Vest pejling 270° Fra Glace Bay, Nova Scotia, Canada
Sidste position: 2021-05-07 12:55:40 EDT (1m32s Siden)
2021-05-07 13:55:40 ADT lokal tid i Princeville, Canada [?]
Sidste WX rapport: 2021-05-07 12:50:40 EDT (6m32s Siden)
2021-05-07 13:50:40 ADT lokal tid i Princeville, Canada [?]
Temperatur: 42 °F
Dug punkt: 38 °F
Luftfugtighed: 85 %
Lufttryk: 1013.4 mbar
Vind: Sydvestlige 233° 4.0 MPH (Vindstød 11.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.3 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: FW3944

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS