APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: ESGA3-1 - info
Kommentar: Farm Radio St. Guimarei AEstrada
Lokation: 42°40.88' N 8°27.67' W - lokator IN52SQ43PM - Vis kort - Statisk kort
1.8 km Østlige pejling 97° Fra A Estrada, Provincia de Pontevedra, Galicia, Spain [?]
7.3 km Syd pejling 191° Fra Ribeira, Provincia da Coruña, Galicia, Spain
54.3 km Nordøst pejling 23° Fra Vigo, Provincia de Pontevedra, Galicia, Spain
76.9 km Syd pejling 184° Fra A Coruña, Provincia da Coruña, Galicia, Spain
Sidste position: 2021-12-22 12:00:55 UTC (33d 19h48m Siden)
2021-12-22 13:00:55 CET lokal tid i A Estrada, Spain [?]
Sidste WX rapport: 2021-10-17 22:28:40 UTC (99d 9h20m Siden)
2021-10-18 00:28:40 CEST lokal tid i A Estrada, Spain [?]
Temperatur: 18.3 °C
Dug punkt: 18.1 °C
Luftfugtighed: 99 %
Lufttryk: 984.2 mbar
Vind: Sydlige 180° 0.0 m/s (Vindstød 0.4 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.3 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS