APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DW5042 - info
Kommentar: .DsIP
Lokation: 43°11.20' N 2°36.45' E - lokator JN13HE24VT - Vis kort - Statisk kort
2.6 miles Østlige pejling 89° Fra Capendu, Département de l'Aude, Languedoc-Roussillon, France [?]
2.7 miles Syd pejling 199° Fra Puicheric, Département de l'Aude, Languedoc-Roussillon, France
65.1 miles Sydøst pejling 116° Fra Toulouse, Département de la Haute-Garonne, Midi-Pyrénées, France
70.1 miles Sydvest pejling 246° Fra Montpellier, Département de l'Hérault, Languedoc-Roussillon, France
Sidste position: 2020-07-05 16:32:05 EDT (2m57s Siden)
2020-07-05 22:32:05 CEST lokal tid i Capendu, France [?]
Sidste WX rapport: 2020-07-05 16:27:05 EDT (7m57s Siden)
2020-07-05 22:27:05 CEST lokal tid i Capendu, France [?]
Temperatur: 79 °F
Dug punkt: 62 °F
Luftfugtighed: 56 %
Lufttryk: 1018.9 mbar
Vind: Sydvestlige 241° 2.9 MPH (Vindstød 11.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Luminosity: 0 W/m²
Vejrhistorik graf for: DW5042

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS