APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DW0997 - info
Lokation: 50°08.78' N 8°48.07' E - lokator JO40JD65DC - Vis kort - Statisk kort
2.3 km Vest pejling 260° Fra Maintal, Hesse, Germany [?]
4.0 km Nordvest pejling 325° Fra Mühlheim am Main (Muehlheim am Main), Hesse, Germany
9.0 km Østlige pejling 69° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
168.7 km Sydøst pejling 137° Fra Wuppertal, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2021-10-26 05:30:19 UTC (243d 1h49m Siden)
2021-10-26 07:30:19 CEST lokal tid i Maintal, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2021-10-26 04:15:05 UTC (243d 3h4m Siden)
2021-10-26 06:15:05 CEST lokal tid i Maintal, Germany [?]
Temperatur: 7.2 °C
Dug punkt: 5.8 °C
Luftfugtighed: 91 %
Lufttryk: 1022.9 mbar
Vind: Sydlige 164° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS