APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DO9KAS-WX - info
Kommentar: LoRa WX with DHT22 (Batt=0.00V)
Lokation: 52°20.57' N 9°42.43' E - lokator JO42UI42UG - Vis kort - Statisk kort
2.1 miles Nord pejling 341° Fra Hemmingen, Lower Saxony, Germany [?]
2.2 miles Sydvest pejling 210° Fra Hannover, Lower Saxony, Germany
63.0 miles Sydøst pejling 143° Fra Bremen, Bremen, Germany
Sidste position: 2021-04-24 14:25:11 EDT (53d 1h1m Siden)
2021-04-24 20:25:11 CEST lokal tid i Hemmingen, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2021-04-24 14:18:17 EDT (53d 1h8m Siden)
2021-04-24 20:18:17 CEST lokal tid i Hemmingen, Germany [?]
Temperatur: 50 °F
Dug punkt: 34 °F
Luftfugtighed: 54 %
Vejrhistorik graf for: DO9KAS-WX

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS