APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DL1JU - info
Kommentar: FM qrv: 439.325-7.6+145.450+1298.600-28 !
Mic-E besked: In service
Lokation: 50°00.89' N 8°20.54' E - lokator JO40EA13BN - Vis kort - Statisk kort
584.6 m Vest pejling 250° Fra Hochheim am Main, Hesse, Germany [?]
5.3 km Østlige pejling 72° Fra Mainz, Rheinland-Pfalz, Germany
26.8 km Sydvest pejling 245° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
141.8 km Sydøst pejling 135° Fra Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2021-03-27 17:52:50 UTC (249d 10h25m Siden)
2021-03-27 18:52:50 CET lokal tid i Hochheim am Main, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2020-12-20 23:11:04 UTC (346d 5h7m Siden)
2020-12-21 00:11:04 CET lokal tid i Hochheim am Main, Germany [?]
Temperatur: 7.2 °C
Dug punkt: 6.0 °C
Luftfugtighed: 92 %
Lufttryk: 1022.5 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS