APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: CW0697 - info
Kommentar: .WD 31
Lokation: 51°10.11' N 4°08.66' E - lokator JO21BE70HK - Vis kort - Statisk kort
381.5 m Nord pejling 7° Fra Sint-Niklaas, Provincie Oost-Vlaanderen, Flanders, Belgium [?]
5.8 km Syd pejling 166° Fra Sint-Gillis-Waas, Provincie Oost-Vlaanderen, Flanders, Belgium
38.1 km Nord pejling 338° Fra Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
86.9 km Syd pejling 196° Fra Rotterdam, Gemeente Rotterdam, South Holland, Netherlands
Sidste position: 2021-10-01 08:41:59 UTC (58d 3h26m Siden)
2021-10-01 10:41:59 CEST lokal tid i Sint-Niklaas, Belgium [?]
Sidste WX rapport: 2021-10-01 08:36:59 UTC (58d 3h31m Siden)
2021-10-01 10:36:59 CEST lokal tid i Sint-Niklaas, Belgium [?]
Temperatur: 13.3 °C
Dug punkt: 11.3 °C
Luftfugtighed: 88 %
Lufttryk: 1015.0 mbar
Vind: Sydlige 176° 3.1 m/s (Vindstød 6.3 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS