APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: ZL1DFA - info
Kommentar: Home QTH & iGate Digi zl1dfa@gmail.com
Lokation: 43°30.25' S 172°38.25' E - lokator RE66HL68MX - Vis kort - Statisk kort
2.0 miles Nord pejling 6° Fra Christchurch, Christchurch City, Canterbury, New Zealand [?]
8.7 miles Syd pejling 181° Fra Kaiapoi, Waimakariri District, Canterbury, New Zealand
52.8 miles Nordøst pejling 59° Fra Ashburton, Ashburton District, Canterbury, New Zealand
Sidste position: 2019-09-23 18:17:08 EDT (123d 15h36m Siden)
2019-09-24 10:17:08 NZST lokal tid i Christchurch, New Zealand [?]
Sidste WX rapport: 2019-09-03 22:45:21 EDT (143d 11h8m Siden)
2019-09-04 14:45:21 NZST lokal tid i Christchurch, New Zealand [?]
Temperatur: 80 °F
Dug punkt: 69 °F
Luftfugtighed: 70 %
Lufttryk: 1013.8 mbar
Vind: 0.0 MPH (Vindstød 0.0 MPH)
Regn: 0.0 inches indenfor den sidste time, 0.0 inches indenfor de sidste 24 timer, 0.0 inches Siden midnat
Vejrhistorik graf for: ZL1DFA

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS