APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SR7BKI - info
Kommentar: DIGI KIELCE
Lokation: 50°51.80' N 20°37.60' E - lokator KO00HU57EE - Vis kort - Statisk kort
780.1 m Syd pejling 184° Fra Kielce, Świętokrzyskie, Poland [?]
4.1 km Vest pejling 252° Fra Domaszowice, Powiat kielecki, Świętokrzyskie, Poland
100.2 km Nordøst pejling 30° Fra Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland
127.3 km Sydøst pejling 140° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2022-07-01 10:01:15 UTC (12m28s Siden)
2022-07-01 12:01:15 CEST lokal tid i Kielce, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-12-18 17:32:56 UTC (194d 16h40m Siden)
2021-12-18 18:32:56 CET lokal tid i Kielce, Poland [?]
Temperatur: 2.2 °C
Dug punkt: 1.0 °C
Luftfugtighed: 92 %
Lufttryk: 1016.5 mbar
Vind: Sydøstlige 157° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS