APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SQ9MDD-3 - info
Kommentar: Lora DIGI & iGate
Lokation: 52°15.02' N 20°55.59' E - lokator KO02LG10EB - Vis kort - Statisk kort
6.2 km Vest pejling 292° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
6.4 km Østlige pejling 100° Fra Stare Babice, Powiat warszawski zachodni, Masovian Voivodeship, Poland
9.0 km Sydøst pejling 116° Fra Hornówek, Powiat warszawski zachodni, Masovian Voivodeship, Poland
114.3 km Nordøst pejling 60° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-12-05 03:58:54 UTC (26m59s Siden)
2021-12-05 04:58:54 CET lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-11-03 13:07:27 UTC (31d 15h18m Siden)
2021-11-03 14:07:27 CET lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Temperatur: 11.1 °C
Dug punkt: 7.0 °C
Luftfugtighed: 76 %
Lufttryk: 1001.5 mbar
Vind: Sydøstlige 135° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS