APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SP5XRF - info
Lokation: 52°11.09' N 20°58.28' E - lokator KO02LE64NI - Vis kort - Statisk kort
1.8 km Østlige pejling 71° Fra Włochy, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.1 km Syd pejling 193° Fra Ochota, Masovian Voivodeship, Poland
5.7 km Sydvest pejling 209° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
113.8 km Nordøst pejling 64° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-07-22 10:33:29 UTC (134d 6h30m Siden)
2021-07-22 12:33:29 CEST lokal tid i Włochy, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2021-07-13 15:07:43 UTC (143d 1h56m Siden)
2021-07-13 17:07:43 CEST lokal tid i Włochy, Poland [?]
Temperatur: 27.8 °C
Dug punkt: 20.6 °C
Luftfugtighed: 65 %
Lufttryk: 1008.6 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 61.0 mm indenfor de sidste 24 timer
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS