APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: SP5KAB-2 - info
Kommentar: Digi 70cm EC Kaweczyn, WIDE, WM, SP
Lokation: 52°16.11' N 21°07.74' E - lokator KO02NG54LK - Vis kort - Statisk kort
8.6 km Nord pejling 338° Fra Wawer, Masovian Voivodeship, Poland [?]
9.1 km Nordøst pejling 62° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
16.3 km Nordvest pejling 334° Fra Józefów, Powiat otwocki, Masovian Voivodeship, Poland
127.5 km Nordøst pejling 62° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2022-05-20 23:14:31 UTC (36d 9h38m Siden)
2022-05-21 01:14:31 CEST lokal tid i Wawer, Poland [?]
Sidste WX rapport: 2022-01-10 04:34:49 UTC (167d 4h17m Siden)
2022-01-10 05:34:49 CET lokal tid i Wawer, Poland [?]
Temperatur: -2.8 °C
Luftfugtighed: 90 %
Lufttryk: 1013.7 mbar
Vind: Østlige 90° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS