APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: IU5IBB-3 - info
Kommentar: eCumulusWS2300
Lokation: 43°19.32' N 11°19.80' E - lokator JN53PH97OG - Vis kort - Statisk kort
315.9 m Nordvest pejling 314° Fra Siena, Provincia di Siena, Tuscany, Italy [?]
9.4 km Nordøst pejling 61° Fra Sovicille, Provincia di Siena, Tuscany, Italy
49.8 km Syd pejling 173° Fra Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
65.4 km Syd pejling 163° Fra Prato, Provincia di Prato, Tuscany, Italy
Sidste position: 2022-05-18 05:37:04 UTC (16s Siden)
2022-05-18 07:37:04 CEST lokal tid i Siena, Italy [?]
Sidste WX rapport: 2022-05-18 05:32:04 UTC (5m16s Siden)
2022-05-18 07:32:04 CEST lokal tid i Siena, Italy [?]
Temperatur: 18.3 °C
Dug punkt: 12.1 °C
Luftfugtighed: 67 %
Lufttryk: 1017.3 mbar
Vind: Nord 0° 0.0 m/s (Vindstød 0.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Luminosity: 0 W/m²
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS