APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: FW4763 - info
Lokation: 46°30.98' N 60°25.62' W - lokator FN96SM83SW - Vis kort - Statisk kort
35.0 km Nordvest pejling 333° Fra Sydney Mines, Nova Scotia, Canada [?]
46.3 km Nordvest pejling 336° Fra Sydney, Nova Scotia, Canada
50.6 km Nordvest pejling 315° Fra Glace Bay, Nova Scotia, Canada
Sidste position: 2021-12-08 07:45:33 UTC (17s Siden)
2021-12-08 03:45:33 AST lokal tid i Sydney Mines, Canada [?]
Sidste WX rapport: 2021-12-08 07:40:17 UTC (5m33s Siden)
2021-12-08 03:40:17 AST lokal tid i Sydney Mines, Canada [?]
Temperatur: -0.6 °C
Luftfugtighed: 60 %
Lufttryk: 1018.0 mbar
Vind: Sydvestlige 243° 0.4 m/s (Vindstød 2.7 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 17.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS