APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DW6722 - info
Lokation: 51°42.59' N 4°48.81' E - lokator JO21JR70OI - Vis kort - Statisk kort
732.1 m Nordøst pejling 61° Fra Drimmelen, Gemeente Made en Drimmelen, North Brabant, Netherlands [?]
14.7 km Sydøst pejling 139° Fra Dordrecht, Gemeente Dordrecht, South Holland, Netherlands
74.0 km Syd pejling 184° Fra Amsterdam, Gemeente Amsterdam, North Holland, Netherlands
100.8 km Nord pejling 19° Fra Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
Sidste position: 2021-10-26 05:17:17 UTC (2m27s Siden)
2021-10-26 07:17:17 CEST lokal tid i Drimmelen, Netherlands [?]
Sidste WX rapport: 2021-10-26 01:01:23 UTC (4h18m Siden)
2021-10-26 03:01:23 CEST lokal tid i Drimmelen, Netherlands [?]
Temperatur: 11.1 °C
Dug punkt: 10.5 °C
Luftfugtighed: 96 %
Lufttryk: 1017.8 mbar
Vind: Sydvestlige 242° 2.2 m/s (Vindstød 4.0 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS