APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DL2JNL - info
Lokation: 50°59.48' N 7°41.83' E - lokator JO30UX37PW - Vis kort - Statisk kort
5.7 km Sydøst pejling 145° Fra Bergneustadt, North Rhine-Westphalia, Germany [?]
14.3 km Syd pejling 167° Fra Meinerzhagen, North Rhine-Westphalia, Germany
52.7 km Østlige pejling 83° Fra Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
119.6 km Nordvest pejling 325° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
Sidste position: 2021-11-29 03:21:01 UTC (33s Siden)
2021-11-29 04:21:01 CET lokal tid i Bergneustadt, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2021-11-29 03:16:55 UTC (4m39s Siden)
2021-11-29 04:16:55 CET lokal tid i Bergneustadt, Germany [?]
Temperatur: -0.6 °C
Luftfugtighed: 90 %
Lufttryk: 1002.5 mbar
Vind: Nordvestlige 297° 0.0 m/s (Vindstød 0.4 m/s)
Regn: 0.0 mm indenfor den sidste time, 0.0 mm indenfor de sidste 24 timer, 0.0 mm Siden midnat
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS