APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DL1ZAM-11 - info
Lokation: 50°09.97' N 8°51.15' E - lokator JO40KD29HV - Vis kort - Statisk kort
1.4 miles Nordøst pejling 37° Fra Maintal, Hesse, Germany [?]
3.5 miles Nord pejling 14° Fra Mühlheim am Main (Muehlheim am Main), Hesse, Germany
8.2 miles Nordøst pejling 65° Fra Frankfurt am Main, Regierungsbezirk Darmstadt, Hesse, Germany
105.3 miles Sydøst pejling 136° Fra Wuppertal, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2020-07-05 12:52:33 EDT (2m51s Siden)
2020-07-05 18:52:33 CEST lokal tid i Maintal, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2020-07-05 12:47:24 EDT (8m Siden)
2020-07-05 18:47:24 CEST lokal tid i Maintal, Germany [?]
Temperatur: 79 °F
Dug punkt: 57 °F
Luftfugtighed: 47 %
Lufttryk: 1010.3 mbar
Vind: Sydvestlige 244° 6.0 MPH
Regn: 0.0 inches Siden midnat
Luminosity: 37 W/m²
Vejrhistorik graf for: DL1ZAM-11

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS