APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DK3ML-10 - info
Kommentar: RX Igate using direwolf on RPI
Lokation: 53°34.17' N 9°42.78' E - lokator JO43UN56NQ - Vis kort - Statisk kort
13.5 km Syd pejling 200° Fra Kummerfeld, Schleswig-Holstein, Germany [?]
14.4 km Sydvest pejling 208° Fra Borstel-Hohenraden, Schleswig-Holstein, Germany
19.1 km Vest pejling 277° Fra Hamburg, Hamburg, Germany
81.4 km Nordøst pejling 47° Fra Bremen, Bremen, Germany
Sidste position: 2021-12-07 09:37:45 UTC (5m35s Siden)
2021-12-07 10:37:45 CET lokal tid i Kummerfeld, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2021-12-07 09:18:15 UTC (25m5s Siden)
2021-12-07 10:18:15 CET lokal tid i Kummerfeld, Germany [?]
Temperatur: 0.6 °C
Luftfugtighed: 93 %
Lufttryk: 1007.6 mbar
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS