APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DH7HU-3 - info
Kommentar: 17TTGO DHT22/BME280
Lokation: 52°31.72' N 13°28.99' E - lokator JO62RM76XV - Vis kort - Statisk kort
4.9 km Østlige pejling 84° Fra Berlin, Berlin, Germany [?]
7.1 km Sydøst pejling 129° Fra Berlin Pankow, Berlin, Germany
8.3 km Sydøst pejling 139° Fra Niederschönhausen, Berlin, Germany
123.0 km Sydvest pejling 216° Fra Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2022-06-26 08:49:28 UTC (8s Siden)
2022-06-26 10:49:28 CEST lokal tid i Berlin, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2022-06-26 08:43:22 UTC (6m14s Siden)
2022-06-26 10:43:22 CEST lokal tid i Berlin, Germany [?]
Temperatur: 26.1 °C
Dug punkt: 9.0 °C
Luftfugtighed: 34 %
Lufttryk: 1007.0 mbar
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS