APRS/CWOP vejr - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: G*
APRS/CWOP vejrraport fra: DB0TGO - info
Kommentar: .27ata_bash
Lokation: 52°33.52' N 13°17.31' E - lokator JO62PN44OB - Vis kort - Statisk kort
3.8 km Nordøst pejling 65° Fra Haselhorst, Berlin, Germany [?]
5.4 km Østlige pejling 90° Fra Hakenfelde, Berlin, Germany
9.1 km Nordvest pejling 295° Fra Berlin, Berlin, Germany
128.5 km Sydvest pejling 222° Fra Szczecin, Szczecin, West Pomeranian Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-04-03 15:38:56 UTC (207d 7h38m Siden)
2021-04-03 17:38:56 CEST lokal tid i Haselhorst, Germany [?]
Sidste WX rapport: 2021-04-03 15:35:23 UTC (207d 7h42m Siden)
2021-04-03 17:35:23 CEST lokal tid i Haselhorst, Germany [?]
Temperatur: 8.9 °C
Luftfugtighed: 33 %
Lufttryk: 1017.9 mbar
Vind: Vestlige 260° 0.4 m/s (Vindstød 0.9 m/s)
Denne side viser vejr data indsamlet hovedsalig af privat ejet og benyttede vejrstationer. Stationer hvis navn starter med et CW-prefix efterfulgt af et nummer deltager i Citizen Weather Observer Program (CWOP). De fleste andre vejrstationer er radioamatør med en vejrstation. nogle informationer er konverteret af individuelle personer fra offentlige kilder så som lufthavns vejr services.
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS