Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ2MO - info
Callsign: SQ2MO
Lokation: 54°22.47' N 18°33.73' E - lokator JO94GI79LV - Vis kort - Statisk kort
3.7 miles Nordvest pejling 295° Fra Gdańsk, Gdańsk, Pomeranian Voivodeship, Poland [?]
4.6 miles Syd pejling 179° Fra Sopot, Sopot, Pomeranian Voivodeship, Poland
81.4 miles Vest pejling 254° Fra Kaliningrad, Kaliningrad, Russia
Sidste position: 2020-01-12 09:22:52 EST (81d 21h4m Siden)
2020-01-12 15:22:52 CET lokal tid i Gdańsk, Poland [?]
Sidste telemetri: 2017-07-03 18:17:07 EDT (1004d 13h9m Siden)
2017-07-04 00:17:07 CEST lokal tid i Gdańsk, Poland [?]
Værdier: Avg 10m: 670 Rx Erlang (TLM: 670 EQN: 0,1,0)
Avg 10m: 51 Tx Erlang (TLM: 51 EQN: 0,1,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for SQ2MO

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS