Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra WB0VTM-7 - info
Kommentar: Wn,W3 Johnston City Digi (iGate)
Lokation: 37°50.72' N 88°55.76' W - lokator EM57MU82LV - Vis kort - Statisk kort
2.8 km Nord pejling 357° Fra Johnston City, Williamson County, Illinois, United States [?]
5.8 km Syd pejling 178° Fra West Frankfort, Franklin County, Illinois, United States
118.8 km Sydøst pejling 129° Fra Belleville, Saint Clair County, Illinois, United States
140.7 km Sydøst pejling 128° Fra Saint Louis, City of Saint Louis, Missouri, United States
Sidste position: 2022-05-21 16:36:51 UTC (23s Siden)
2022-05-21 11:36:51 CDT lokal tid i Johnston City, United States [?]
Sidste telemetri: 2022-01-01 14:31:32 UTC (140d 2h5m Siden)
2022-01-01 08:31:32 CST lokal tid i Johnston City, United States [?]
Værdier: Channel 1: 390 (TLM: 390 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 590 (TLM: 590 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS