Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra W6DXW-1 - info
Kommentar: I-gate/digi - sysop W6KWF
Lokation: 36°12.72' N 121°07.54' W - lokator CM96KF40WV - Vis kort - Statisk kort
88.3 m Syd pejling 159° Fra King City, Monterey County, California, United States [?]
16.1 km Sydøst pejling 139° Fra Greenfield, Monterey County, California, United States
70.2 km Sydøst pejling 137° Fra Salinas, Monterey County, California, United States
126.3 km Sydvest pejling 229° Fra Madera, Madera County, California, United States
Sidste position: 2022-08-13 14:38:26 UTC (14m49s Siden)
2022-08-13 07:38:26 PDT lokal tid i King City, United States [?]
Sidste telemetri: 2022-08-13 14:42:18 UTC (10m57s Siden)
2022-08-13 07:42:18 PDT lokal tid i King City, United States [?]
Projekt: Aprx v2.9.0-28-g13c6e79
Værdier: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.002 Tx Erlang (TLM: 0.400 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 2 count/10m (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS