Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra W4AW - info
Kommentar: W4AW Almo KY
Mic-E besked: In service
Lokation: 36°44.13' N 88°17.76' W - lokator EM56UR46LM - Vis kort - Statisk kort
8.7 miles Nord pejling 7° Fra Murray, Calloway County, Kentucky, United States [?]
8.9 miles Syd pejling 160° Fra Benton, Marshall County, Kentucky, United States
53.8 miles Vest pejling 286° Fra Clarksville, Montgomery County, Tennessee, United States
96.8 miles Sydvest pejling 223° Fra Owensboro, Daviess County, Kentucky, United States
Sidste position: 2020-02-22 16:24:52 EST (4h17m Siden)
2020-02-22 15:24:52 CST lokal tid i Murray, United States [?]
Sidste telemetri: 2015-01-20 15:37:17 EST (1859d 5h4m Siden)
2015-01-20 14:37:17 CST lokal tid i Murray, United States [?]
Højde 390 ft
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 98 Percent (TLM: 98 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for W4AW

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS