Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra TF2SUT - info
Kommentar: TNC-X RPI https://aprs.ulfr.net/
Lokation: 64°08.45' N 21°54.35' W - lokator HP94BD13HT - Vis kort - Statisk kort
0.5 miles Nordvest pejling 320° Fra Reykjavík, Capital Region, Iceland [?]
2.0 miles Nord pejling 6° Fra Kópavogur, Capital Region, Iceland
Sidste position: 2020-11-10 06:27:05 EST (154d 10h29m Siden)
2020-11-10 11:27:05 GMT lokal tid i Reykjavík, Iceland [?]
Sidste telemetri: 2020-11-10 06:46:38 EST (154d 10h9m Siden)
2020-11-10 11:46:38 GMT lokal tid i Reykjavík, Iceland [?]
Værdier: Avg 10m: 0.006 Rx Erlang (TLM: 1.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for TF2SUT

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS