Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra TF2SUT-2 - info
Kommentar: TNC-X RPI http://aprs.ulfr.net/
Lokation: 64°18.73' N 22°02.41' W - lokator HP84XH54EW - Vis kort - Statisk kort
1.2 miles Sydøst pejling 123° Fra Akranes, West, Iceland [?]
11.3 miles Nord pejling 354° Fra Seltjarnarnes, Capital Region, Iceland
13.0 miles Nord pejling 340° Fra Reykjavík, Capital Region, Iceland
14.3 miles Nord pejling 345° Fra Kópavogur, Capital Region, Iceland
Sidste position: 2021-04-15 17:06:08 EDT (2h39m Siden)
2021-04-15 21:06:08 GMT lokal tid i Akranes, Iceland [?]
Sidste telemetri: 2021-04-15 19:42:37 EDT (2m51s Siden)
2021-04-15 23:42:37 GMT lokal tid i Akranes, Iceland [?]
Værdier: Avg 10m: 0.002 Rx Erlang (TLM: 0.300 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for TF2SUT-2

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS