Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SR9DZB - info
Kommentar: Zborowskie DIGI
Lokation: 50°46.95' N 18°40.60' E - lokator JO90IS17ET - Vis kort - Statisk kort
3.6 miles Nordøst pejling 57° Fra Ciasna, Powiat lubliniecki, Silesian Voivodeship, Poland [?]
4.6 miles Østlige pejling 108° Fra Sieraków Śląski, Powiat lubliniecki, Silesian Voivodeship, Poland
72.8 miles Nordvest pejling 312° Fra Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Poland
75.0 miles Sydvest pejling 207° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2020-05-24 18:28:04 EDT (44s Siden)
2020-05-25 00:28:04 CEST lokal tid i Ciasna, Poland [?]
Sidste telemetri: 2020-04-09 06:33:46 EDT (45d 11h55m Siden)
2020-04-09 12:33:46 CEST lokal tid i Ciasna, Poland [?]
Værdier: Channel 1: 165 (TLM: 165 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 3 (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 60 (TLM: 60 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for SR9DZB

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS