Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SQ8GKT-9 - info
Kommentar: JACEK LUBLIN 145.500Mhz TM-D710E
Mic-E besked: En route
Lokation: 51°52.17' N 21°21.30' E - lokator KO01QU28OQ - Vis kort - Statisk kort
1.5 miles Nordvest pejling 321° Fra Wilga, Powiat garwoliński, Masovian Voivodeship, Poland [?]
4.9 miles Sydøst pejling 153° Fra Sobienie Jeziory, Powiat otwocki, Masovian Voivodeship, Poland
28.8 miles Sydøst pejling 149° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
67.3 miles Nordvest pejling 310° Fra Lublin, Lublin Voivodeship, Poland
Sidste position: 2020-02-21 10:47:44 EST (20h29m Siden)
2020-02-21 16:47:44 CET lokal tid i Wilga, Poland [?]
Sidste telemetri: 2013-04-29 00:30:50 EDT (2490d 7h45m Siden)
2013-04-29 06:30:50 CEST lokal tid i Wilga, Poland [?]
Højde 302 ft
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 62 Percent (TLM: 62 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 2 Charge/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 88 Sats/On/Off (TLM: 88 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for SQ8GKT-9

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS