Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SP6ZWR-11 - info
Kommentar: PROBE-1 TEST CT2 29.8C 999hPa 5.2V
Mic-E besked: En route
Lokation: 51°02.33' N 16°46.03' E - lokator JO81JA29BH - Vis kort - Statisk kort
873.0 m Nord pejling 358° Fra Kąty Wrocławskie, Powiat wrocławski, Lower Silesian Voivodeship, Poland [?]
7.3 km Nordvest pejling 321° Fra Gniechowice, Powiat wrocławski, Lower Silesian Voivodeship, Poland
19.8 km Vest pejling 250° Fra Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
92.7 km Nordvest pejling 297° Fra Opole, Opole Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-07-17 15:36:24 UTC (144d 6h47m Siden)
2021-07-17 17:36:24 CEST lokal tid i Kąty Wrocławskie, Poland [?]
Sidste telemetri: 2020-09-08 21:22:06 UTC (456d 1h1m Siden)
2020-09-08 23:22:06 CEST lokal tid i Kąty Wrocławskie, Poland [?]
Højde 107 m
Værdier: Channel 1: 2329 (TLM: 2329 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 8 (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 4014 (TLM: 4014 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS