Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SP5QAD-7 - info
Kommentar: Marcin
Lokation: 52°13.86' N 20°58.26' E - lokator KO02LF65MK - Vis kort - Statisk kort
1.7 miles Vest pejling 273° Fra Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland [?]
1.9 miles Vest pejling 274° Fra Śródmieście, Masovian Voivodeship, Poland
3.1 miles Sydvest pejling 239° Fra Praga Północ, Masovian Voivodeship, Poland
72.1 miles Nordøst pejling 62° Fra Łódź, Łódź Voivodeship, Poland
Sidste position: 2021-05-08 09:17:32 EDT (1d 18h48m Siden)
2021-05-08 15:17:32 CEST lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Sidste telemetri: 2021-02-21 10:13:35 EST (77d 16h52m Siden)
2021-02-21 16:13:35 CET lokal tid i Warsaw, Poland [?]
Projekt: AVRT5 Tracking
Værdier: Sate: 5 (TLM: 5 EQN: 0,1,0)
Temp: 20.600 C (TLM: 706 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.750 V (TLM: 375 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 130 M (TLM: 13 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for SP5QAD-7

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS