Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SP3RAX-9 - info
Kommentar: 13.0V 07C HDOP03.5 SATS05
Lokation: 52°23.60' N 16°56.65' E - lokator JO82LJ34HJ - Vis kort - Statisk kort
1.1 miles Sydøst pejling 147° Fra Poznań, Poznań, Greater Poland Voivodeship, Poland [?]
3.9 miles Nordøst pejling 34° Fra Luboń, Powiat poznański, Greater Poland Voivodeship, Poland
67.2 miles Sydvest pejling 222° Fra Bydgoszcz, Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Poland
Sidste position: 2019-05-03 03:22:56 EDT (290d 2h26m Siden)
2019-05-03 09:22:56 CEST lokal tid i Poznań, Poland [?]
Sidste telemetri: 2019-05-03 03:13:28 EDT (290d 2h36m Siden)
2019-05-03 09:13:28 CEST lokal tid i Poznań, Poland [?]
Højde 334 ft
Værdier: Channel 1: 150 (TLM: 150 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 182 (TLM: 182 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 217 (TLM: 217 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 225 (TLM: 225 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 169 (TLM: 169 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for SP3RAX-9

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS