Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra SK2HG-10 - info
Kommentar: SK2HG-10 I-GATE
Lokation: 65°55.24' N 22°50.30' E - lokator KP15KW00OX - Vis kort - Statisk kort
5.3 miles Østlige pejling 84° Fra Töre (Toere), Kalix Kommun, Norrbotten, Sweden [?]
9.2 miles Nordvest pejling 302° Fra Rolfs, Kalix Kommun, Norrbotten, Sweden
30.3 miles Nordøst pejling 40° Fra Luleå, Luleå Kommun, Norrbotten, Sweden
98.1 miles Nordvest pejling 311° Fra Oulu, Norra Österbotten, Oulu, Finland
Sidste position: 2020-07-12 03:09:55 EDT (29m9s Siden)
2020-07-12 09:09:55 CEST lokal tid i Töre, Sweden [?]
Sidste telemetri: 2018-10-12 02:15:01 EDT (639d 1h24m Siden)
2018-10-12 08:15:01 CEST lokal tid i Töre, Sweden [?]
Værdier: Channel 1: 1383 (TLM: 1383 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 1477 (TLM: 1477 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2216 (TLM: 2216 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for SK2HG-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS