Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra PE1RDP-10 - info
Kommentar: 144.800 {Veldhoven JO21QK} U=13.8V
Lokation: 51°26.20' N 5°23.29' E - lokator JO21QK64NT - Vis kort - Statisk kort
4.9 miles Vest pejling 269° Fra Lakerlopen, Gemeente Eindhoven, North Brabant, Netherlands [?]
5.2 miles Vest pejling 269° Fra De Doornakkers, Gemeente Eindhoven, North Brabant, Netherlands
60.5 miles Nordøst pejling 48° Fra Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
76.0 miles Nordvest pejling 298° Fra Köln (Koeln), Regierungsbezirk Köln, North Rhine-Westphalia, Germany
Sidste position: 2020-02-17 06:48:51 EST (9m11s Siden)
2020-02-17 12:48:51 CET lokal tid i Lakerlopen, Netherlands [?]
Sidste telemetri: 2014-05-14 05:17:32 EDT (2105d 2h40m Siden)
2014-05-14 11:17:32 CEST lokal tid i Lakerlopen, Netherlands [?]
Projekt: Telemetry test
Værdier: Vin: 0.174 Volt (TLM: 2.200 EQN: 0,0.079,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 100 Pkt (TLM: 10 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 1 Pcnt (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for PE1RDP-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS