Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra OM6ADK-10 - info
Kommentar: Digipeater & iGate
Lokation: 48°05.44' N 17°15.73' E - lokator JN88PC11LS - Vis kort - Statisk kort
7.6 km Nordvest pejling 332° Fra Šamorín, Trnavský, Slovakia [?]
11.5 km Nordøst pejling 24° Fra Rajka, Győr-Moson-Sopron, Hungary
13.2 km Sydøst pejling 119° Fra Bratislava, Bratislavský, Slovakia
67.3 km Østlige pejling 101° Fra Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
Sidste position: 2021-10-17 09:42:22 UTC (10m52s Siden)
2021-10-17 11:42:22 CEST lokal tid i Šamorín, Slovakia [?]
Sidste telemetri: 2020-10-25 12:37:24 UTC (356d 21h15m Siden)
2020-10-25 13:37:24 CET lokal tid i Šamorín, Slovakia [?]
Værdier: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.020 Tx Erlang (TLM: 4.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 15 count/10m (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS