Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra OH5RDF - info
Kommentar: OH5AB Clubstation iGate MTGMon18
Lokation: 61°03.06' N 28°13.48' E - lokator KP41CB62XF - Vis kort - Statisk kort
2.1 km Sydøst pejling 114° Fra Lappeenranta, Etelä-Karjala, Southern Finland, Finland [?]
14.5 km Sydøst pejling 139° Fra Taipalsaari, Etelä-Karjala, Southern Finland, Finland
47.7 km Nordvest pejling 323° Fra Vyborg, Leningrad, Russia
Sidste position: 2021-09-27 02:53:01 UTC (23m51s Siden)
2021-09-27 05:53:01 EEST lokal tid i Lappeenranta, Finland [?]
Sidste telemetri: 2021-09-27 03:01:06 UTC (15m46s Siden)
2021-09-27 06:01:06 EEST lokal tid i Lappeenranta, Finland [?]
Værdier: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.004 Tx Erlang (TLM: 0.800 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS