Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra OH2RCH - info
Kommentar: Juhanila APRX RX-iGate
Lokation: 60°11.00' N 24°45.05' E - lokator KP20JE03CX - Vis kort - Statisk kort
2.9 miles Vest pejling 262° Fra Teekkarikylä (Teekkarikylae), Nyland, Southern Finland, Finland [?]
6.4 miles Vest pejling 279° Fra Helsinki, Nyland, Southern Finland, Finland
51.5 miles Nord pejling 360° Fra Tallinn, Tallinna linn, Harjumaa, Estonia
Sidste position: 2020-06-02 04:35:06 EDT (40d 1h Siden)
2020-06-02 11:35:06 EEST lokal tid i Teekkarikylä, Finland [?]
Sidste telemetri: 2020-06-02 04:32:51 EDT (40d 1h2m Siden)
2020-06-02 11:32:51 EEST lokal tid i Teekkarikylä, Finland [?]
Værdier: Avg 10m: 0.092 Rx Erlang (TLM: 18.500 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 85 count/10m (TLM: 85 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Telemetrihistorik for OH2RCH

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS