Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra MM3XGP-DP - info
Kommentar: http://gb7xg.dvscotland.uk/
Lokation: 55°57.33' N 2°59.73' W - lokator IO85MW09MH - Vis kort - Statisk kort
0.6 miles Sydvest pejling 245° Fra Prestonpans, Scotland, United Kingdom [?]
1.5 miles Sydvest pejling 233° Fra Cockenzie, Scotland, United Kingdom
7.8 miles Østlige pejling 88° Fra Edinburgh, City of Edinburgh, Scotland, United Kingdom
49.2 miles Østlige pejling 82° Fra Glasgow, Glasgow City, Scotland, United Kingdom
Sidste position: 2021-07-17 06:42:00 EDT (13d 12h35m Siden)
2021-07-17 11:42:00 BST lokal tid i Prestonpans, United Kingdom [?]
Sidste telemetri: 2021-05-05 03:58:39 EDT (86d 15h18m Siden)
2021-05-05 08:58:39 BST lokal tid i Prestonpans, United Kingdom [?]
Højde 49 ft
Værdier: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for MM3XGP-DP

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS