Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra MM0XET-10 - info
Kommentar: APRS-IS for Win32
Lokation: 56°28.69' N 2°53.92' W - lokator IO86NL24DS - Vis kort - Statisk kort
2.3 miles Nord pejling 341° Fra Tayport, Fife, Scotland, United Kingdom [?]
3.0 miles Sydøst pejling 120° Fra Dundee, Dundee City, Scotland, United Kingdom
38.1 miles Nord pejling 17° Fra Edinburgh, City of Edinburgh, Scotland, United Kingdom
67.2 miles Nordøst pejling 50° Fra Glasgow, Glasgow City, Scotland, United Kingdom
Sidste position: 2021-04-17 09:51:32 EDT (108d 16h32m Siden)
2021-04-17 14:51:32 BST lokal tid i Tayport, United Kingdom [?]
Sidste telemetri: 2020-05-04 16:10:10 EDT (456d 10h13m Siden)
2020-05-04 21:10:10 BST lokal tid i Tayport, United Kingdom [?]
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 99 Percent (TLM: 99 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
A4: 500 N/A (TLM: 500 EQN: 0,1,0)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for MM0XET-10

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS