Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra KD9GLW-1 - info
Kommentar: PinPoint v2 testing
Lokation: 41°41.11' N 87°30.21' W - lokator EN61FQ94NK - Vis kort - Statisk kort
959.4 m Nordvest pejling 309° Fra Whiting, Lake County, Indiana, United States [?]
6.5 km Nordvest pejling 322° Fra East Chicago, Lake County, Indiana, United States
22.0 km Sydøst pejling 146° Fra Chicago, Cook County, Illinois, United States
68.2 km Østlige pejling 97° Fra Aurora, Kane County, Illinois, United States
Sidste position: 2021-11-29 02:06:06 UTC (7d 2h35m Siden)
2021-11-28 20:06:06 CST lokal tid i Whiting, United States [?]
Sidste telemetri: 2021-02-17 07:00:20 UTC (291d 21h41m Siden)
2021-02-17 01:00:20 CST lokal tid i Whiting, United States [?]
Højde 201 m
Projekt: WX3in1Plus20 Telemetry
Værdier: Vin: 14.025 Volt (TLM: 187 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 20 Pkt (TLM: 2 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 63 Pcnt (TLM: 63 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS