Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra KA6DAC-1 - info
Kommentar: R,W3,CAn,Rattlesnake Peak APRS Digi www.ecra.org
Lokation: 32°49.68' N 116°56.42' W - lokator DM12MT78DR - Vis kort - Statisk kort
0.5 miles Sydvest pejling 242° Fra Winter Gardens, San Diego County, California, United States [?]
1.4 miles Nord pejling 351° Fra Bostonia, San Diego County, California, United States
14.8 miles Nordøst pejling 58° Fra San Diego, San Diego County, California, United States
22.8 miles Nord pejling 9° Fra Tijuana, Baja California, Mexico
Sidste position: 2020-04-09 16:15:58 EDT (1m30s Siden)
2020-04-09 13:15:58 PDT lokal tid i Winter Gardens, United States [?]
Sidste telemetri: 2017-06-06 06:40:03 EDT (1038d 9h37m Siden)
2017-06-06 03:40:03 PDT lokal tid i Winter Gardens, United States [?]
Værdier: Channel 1: 401 (TLM: 401 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 607 (TLM: 607 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for KA6DAC-1

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS