Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra K9ZIE-1 - info
Kommentar: MT-RTG
Mic-E besked: In service
Lokation: 44°12.30' N 88°27.19' W - lokator EN54SE59OF - Vis kort - Statisk kort
4.3 miles Sydvest pejling 205° Fra Appleton, Outagamie County, Wisconsin, United States [?]
7.3 miles Sydvest pejling 231° Fra Kimberly, Outagamie County, Wisconsin, United States
30.5 miles Sydvest pejling 225° Fra Green Bay, Brown County, Wisconsin, United States
Sidste position: 2019-10-29 16:34:33 EDT (112d 7h27m Siden)
2019-10-29 15:34:33 CDT lokal tid i Appleton, United States [?]
Sidste telemetri: 2019-10-29 16:24:54 EDT (112d 7h36m Siden)
2019-10-29 15:24:54 CDT lokal tid i Appleton, United States [?]
Højde 771 ft
Værdier: Channel 1: 472 (TLM: 472 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 586 (TLM: 586 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for K9ZIE-1

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS