Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra IZ1CQN - info
Kommentar: https://www.iz1cqn.it/meteo
Lokation: 45°02.85' N 7°40.72' E - lokator JN35UB11KJ - Vis kort - Statisk kort
2.6 km Syd pejling 194° Fra Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy [?]
8.3 km Østlige pejling 106° Fra Grugliasco, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
126.9 km Vest pejling 249° Fra Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
Sidste position: 2021-10-19 21:24:41 UTC (3m10s Siden)
2021-10-19 23:24:41 CEST lokal tid i Torino, Italy [?]
Sidste telemetri: 2020-02-25 12:10:15 UTC (602d 9h17m Siden)
2020-02-25 13:10:15 CET lokal tid i Torino, Italy [?]
Værdier: Channel 1: 6 (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 665 (TLM: 665 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 369 (TLM: 369 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS