Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · rå datapakker · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · i bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra IW2EJH-1 - info
Kommentar: APRS-IS Via LoRa Path
Lokation: 45°48.43' N 10°04.15' E - lokator JN55AT83HR - Vis kort
11.6 km Sydøst pejling 145° fra Rovetta, Provincia di Bergamo, Lombardy, Italy [?]
12.8 km Sydøst pejling 134° fra Clusone, Provincia di Bergamo, Lombardy, Italy
78.2 km Nordøst pejling 61° fra Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
83.2 km Nordvest pejling 300° fra Verona, Provincia di Verona, Veneto, Italy
Sidste position: 2024-03-28 20:52:58 UTC (83d 13m siden)
2024-03-28 21:52:58 CET lokal tid i Rovetta, Italy [?]
Sidste telemetri: 2024-03-28 21:08:55 UTC (82d 23h57m siden)
2024-03-28 22:08:55 CET lokal tid i Rovetta, Italy [?]
Projekt: Battery State Tracking
Værdier: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS