Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra IW0DFD - info
Kommentar: op. Giuseppe via APRSIS32
Lokation: 41°32.39' N 12°56.93' E - lokator JN61LM39UN - Vis kort - Statisk kort
3.2 km Vest pejling 251° Fra Sermoneta, Provincia di Latina, Latium, Italy [?]
9.0 km Nordøst pejling 24° Fra Latina, Provincia di Latina, Latium, Italy
55.2 km Sydøst pejling 135° Fra Roma, Provincia di Roma, Latium, Italy
134.2 km Nordvest pejling 306° Fra Napoli, Provincia di Napoli, Campania, Italy
Sidste position: 2021-07-15 19:22:46 UTC (194d 15h23m Siden)
2021-07-15 21:22:46 CEST lokal tid i Sermoneta, Italy [?]
Sidste telemetri: 2020-12-29 19:47:11 UTC (392d 14h59m Siden)
2020-12-29 20:47:11 CET lokal tid i Sermoneta, Italy [?]
Værdier: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS