Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra IR0DA - info
Kommentar: 144.950Mhz 9,6Kb/s
Mic-E besked: In service
Lokation: 39°14.07' N 9°14.98' E - lokator JM49OF96XG - Vis kort - Statisk kort
5.7 km Østlige pejling 98° Fra Quartu Sant’Elena, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy [?]
6.3 km Østlige pejling 108° Fra Quartucciu, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
10.4 km Østlige pejling 73° Fra Cagliari, Provincia di Cagliari, Sardinia, Italy
Sidste position: 2021-09-19 18:16:56 UTC (6m53s Siden)
2021-09-19 20:16:56 CEST lokal tid i Quartu Sant’Elena, Italy [?]
Sidste telemetri: 2021-04-04 08:56:13 UTC (168d 9h27m Siden)
2021-04-04 10:56:13 CEST lokal tid i Quartu Sant’Elena, Italy [?]
Værdier: Avg 10m: 0.016 Rx Erlang (TLM: 3.100 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.048 Tx Erlang (TLM: 9.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 11 count/10m (TLM: 11 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 10 count/10m (TLM: 10 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 42 count/10m (TLM: 42 EQN: 0,1,0)
Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS