Telemetri - kort visning · info · telemetri · vejr · · Status · beacons · beskeder · opslag · søg · bevægelse · min konto
Det er muligt at søge efter et prefix ved at bruge wildcards (*?) f.eks: VK*
Telemetri fra IN3EBP-9 - info
Kommentar: karl qrv 145500
Mic-E besked: En route
Lokation: 46°47.88' N 11°56.93' E - lokator JN56XT31UM - Vis kort - Statisk kort
0.6 miles Østlige pejling 76° Fra Brunico - Bruneck (Brunico), Provincia di Bolzano, Trentino-Alto Adige, Italy [?]
1.7 miles Vest pejling 281° Fra Perca - Percha (Perca), Provincia di Bolzano, Trentino-Alto Adige, Italy
41.4 miles Sydøst pejling 141° Fra Innsbruck, Tyrol, Austria
86.1 miles Sydvest pejling 217° Fra Salzburg, Salzburg, Austria
Sidste position: 2021-01-17 12:10:05 EST (109d 23h27m Siden)
2021-01-17 18:10:05 CET lokal tid i Brunico - Bruneck, Italy [?]
Sidste telemetri: 2018-09-13 17:06:40 EDT (966d 19h30m Siden)
2018-09-13 23:06:40 CEST lokal tid i Brunico - Bruneck, Italy [?]
Højde 2785 ft
Værdier: Channel 1: 166 (TLM: 166 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 120 (TLM: 120 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 30 (TLM: 30 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 71 (TLM: 71 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 53 (TLM: 53 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrihistorik for IN3EBP-9

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

[24 timer · 48 timer · Uge · Måned · År]

Denne side viser telemetri data indsamlet og sendt af APRS stationer. Telemetri indeholder analoge og digitale måleresultater så som temperatur og spænding eller binær bit status as kontakter, relæer eller andre variable der kun har to tilstande (on/off, tændt/slukket, åben,lukket, Sand/falsk).
User guide · FAQ · Blog · Diskussions gruppe · Linker til aprs.fi · AIS beliggenheder · Service status · Database statistikker: · Advertising on aprs.fi · Tekniske detaljer · API · Ændre log · Planlagte ændringer · Anerkendelse og tak · Terms Of Service · iPhone/iPad APRS